Μια ιστορία ηρεμίας και χαλάρωσης

Άμα λάχει και μοχλός πίεσης γινόμαστε.

Χθες γράψαμε για τον Αντώνη Νικοπολίδη που δεν έχει (Σσ: είχε) (Σσσσσσσσσσ: Μην το πείτε πουθενά) ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Είδαν οι άθρωποι τον Νικοπολίδη σε ρόλο αμυντικού, έσπευσαν και σήμερα ανανέωσε.

Άλλος για ανανέωση; Αναλαμβάνουμε και μετακινήσεις αν θέτε. Αν τα λεφτά είναι καλά, εξετάζουμε και τυχόν μετακομίσεις. Γενικά, τα λεφτά να είναι καλά και δεν θα τα χαλάσουμε (τις σχέσεις μας, τα λεφτά θα τα χαλάσουμε και με το παραπάνω).

και τώρα…

Ένα κείμενο που θέλαμε να δημοσιεύσουμε εδώ και καιρό. Περιμέναμε και την κατάλληλη αφορμή αλλά βαρεθήκαμε και το δημοσιεύουμε όπως και νά ‘χει. Άσχετο: Αν δείτε την κατάλληλη αφορμή πείτε της ένα “ΑΡΓΗΣΕΣ!” εκ μέρους μας και ένα “Σε περιμένει απέναντι, στο καφέ“. Κατόπιν όταν γυρίσει πίσω και πει ότι δεν βρήκε κανέναν, πείτε της κι ένα “Για καψώνι σ’ έστειλα. Να μάθεις άλλη φορά“. Κατόπιν σκύψτε – έρχεται τσάντα καταπάνω σας.

και τώρα… το κείμενο.

Η ώρα πήγε 9 και 2 πρώτα λεπτά. Λίγο πριν ο ήλιος μας αποχαιρετήσει και για σήμερα, είμαστε εδώ, μαζί σας, για να περάσουμε παρεούλα την επόμενη ώρα με μουσικές που εμείς επιλέγουμε κι εσείς ακούτε. Η κίνηση, μας λέτε με τα sms σας τα οποία μπορείτε να στέλνετε στο 41010, είναι αφόρητη αλλά μη χολοσκάτε, όλα θα περάσουν. Χαμογελάστε στον διπλανό σας και απολαύστε το χαμόγελο με το οποίο σας ανταποδίδει τα δυο δευτερόλεπτα ευχάριστης έκπληξης που του δώσατε.

Προχωράμε στο επόμενο τραγούδι μας που ταιριάζει στο κλίμα και λέγεται “Λα λα λα λαλαλα λα Λάιφ ιζ γουόντερφουλ”. Καλή μας ακρόαση.

Σε αυτό το σημείο γεμίζετε την καραμπίνα σας με χοντρό αλάτι και “ΓΚΑΜΠΟΥΝΤΟΥΜΠΑΜ”, το σκάτε στα πισινά του. Θέλετε στα πισινά του ραδιοφωνικού παραγωγού που εξαπολύει τις χαλαρουίτα ατάκες “αχ, εγώ είμαι στο στούντιο, εσείς μποτιλιαρισμένοι, δεν πειράζει θα (σας) περάσει“; Θέλετε στον τραγουδιστή του πανεκνευριστικότατου “Λα λα λα λαλαλα λα Λάιφ ιζ γουόντερφουλ. Λα λα λα λαλαλα λα Λάιφ ιζ μπιούτιφουλ“; Θέλετε και στους δυο (μ’ ένα σμπάρο, δυο πισινά);

Ότι θέλετε. Αρκεί το αλάτι να είναι χοντρό και να τους πετύχει.

Τοίχο, τοίχο, μη σε πετύχω” που λέει και μια αρχαία Ελληνική τραγωδία
Φρέντος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *