Πως το τρίβουν το ρεκόρ

Επιστροφές.

Καταστροφές.

Επιστροφές.

Καταστροφές.

Έχουμε για σας.

Κάνει πολλές.

Επιστροφές.

Καταστροφές.

Στην ίδια κόλαση.

Στο ίδιο χθες.

(ώπα)

Χριστούγεννα έρχονται, η εποχή που ανθίζουν τα μπουζούκια, οπότε ετοιμαστείτε για μουσικό αφιέρωμα ράτσας και καθαρόαιμο, με όλα του τα pedigree και τα βραβεία σε σκυλοδιαγωνισμούς.

(αμέ)

Έτσι είναι αυτά. Λείπουν τα θηλυκά, ξεφαντώνουν τ’ αρσενικά. Τελευταία μέρα του bachelor week στο σημερινό σχόλιο στο Nitro Radio. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Αυτή τη στιγμή απουσιάζουμε. Πατήστε PLAY για να αφήσετε μήνυμα ώστε να έχετε την εντύπωση ότι θα το ακούσουμε.

κατεβάσετε εδώ

Highlight της ημέρας: Τα κορίτσια λείπουν (=τα αγόρια οργιάζουν). Διπλό αυτογκόλ, γκολ α λα φλίπερ ή απλά στιγμιότυπο πόλο; Το γκολ της ΑΕΚ!

Στα άλλα τώρα…

το ρεκόρ στο παιχνίδι που λέγαμε μας το έχετε τρίψει στη μούρη τόσες φορές που σήμερα μας είδε ένας και είπε: “Ρε συ τί έπαθες; Είσαι σαν να σου έτριψαν το ρεκόρ στη μούρη!” και του απαντήσαμε: “Άσε! Μου έτριψαν το ρεκόρ στη μούρη!” και μας είπε: “Κι εγώ αυτό φαντάστηκα όταν σε είδα, ότι σου έτριψαν το ρεκόρ στη μούρη!” και του ξανάπαμε: “Έλα ντε! Στη μούρη μου το έτριψαν το ρεκόρ!” και μας ανταπάντησε: “Εμ κι εσύ. Πού να το φανταστείς ότι θα σου τρίψουν το ρεκόρ στη μούρη;” κι εμείς καταλήξαμε λέγοντας: “Έλα ντε. Που να το φανταστώ ότι θα μου έτριβαν το ρεκόρ στη μούρη“.

Δράμα.

Πρέπει να ξηλωθούμε κιόλας. Επειδή στείλατε πάνω από 17 άτομα (ΕΛΕΟΣ! ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ) νέο ρεκόρ, υψηλότερο,μεις θα ανταμείψουμε δυο (κι ας είχαμε δεσμευθεί για έναν). Πρώτα, αυτόν που το έτριψε στη μούρη πρώτος και δεύτερον αυτόν που το έτριψε στη μούρη περισσότερο δηλαδή με το μεγαλύτερο ρεκόρ απ’ όλους σας. Αύριο θα τους ανακοινώσουμε μετά βαΐων, κλάδων και τριψίματος στη μούρη.

Εκτός και αν μέχρι τότε…
Φρέντος // 12:42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *