Είμαστε μια καλή, χαρωπή, ωραία και εύθυμη ατμόσφαιρα

Σας έχουμε πολλά καλούδια σήμερα.

Για παράδειγμα, το σημερινό σχόλιο το πάμε ένα βήμα πιο πέρα μέσω στήλης καθότι σας προσφέρουμε αυτά για τα οποία μιλάμε. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Οπλίστε την καραμπίνα και πυροβολήστε ότι επιPLAY. (θεϊκό το σημερινό “play”)

κατεβάσετε εδώ

Highlight της ημέρας: Τσούκου τσούκου μπολ, πικ εν ρόλ και ροτέισον (τί μιλάνε;). Επίσης: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “Κυνήγι με κυνηγόσκυλα” με φωτογραφία από 2 μαγευτικά κυνηγόσκυλα (και αποκαλυπτική φωτό του ενός εκ τω δυο)

Και τώρα, η προσφορά-αποκάλυψη.

Ιδού το καταπληκτικό εξώφυλλο του “Κυνήγι με κοπρόσκυλα” με τα κυνηγόσκυλα (κλικ εδώ). Παρεπιπτόντως δίνει δώρο και DVD για τους φίλους της μπεκάτσας (κλικ εδώ).

Αχ.

Ακούγοντας στο ραδιόφωνο για τα ξυλίκια και τις κλωτσοπατινάδες ανάμεσα σε “Emo” και “Trendy” και αφού μας πήρε κοντά στα 4′ να συνέλθουμε από το ηδονικό γέλιο, διαπιστώσαμε ότι σε πρόσφατο σκυλοκαυγά τους, νικητές αναδείχθησαν οι Trendy. Οι ξυλοφορτωθέντες Emo έσπευσαν να κλαφτούν στο ΑΤ της περιοχής τους και ακολούθως οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν (“Μήτσο. Ρε συ είναι εδώ δυο αναμαλλιασμένα και μου λένε ότι κάποιοι τους την έπεσαν και τους ξεμάλλιασαν. Τί λένε ρε συ; Για κοιταξέ το γιατί όλο κλάψα είναι και έτσι μού ‘ρχεται να πάρω τη βούρτσα και να τους κάνω από μια χωρίστρα ξεγυρισμένη, σαν ταμίες σε επαρχιακή τράπεζα θα τους κάνω. Πώς; Τί έπαθα και είπα τόσο ωραίο αστείο; Ο Φρέντος είμαι ρε μλκ και κάνω ότι είμαι αστυνομικός! Έλα, τελείωνε τώρα“). Τελικώς, οι Trendy ευρέθησαν και συνελλήφθησαν στη γειτονιά τους (υπομονή – φτάνουμε στο punch line), η οποία είναι το… Κορωπί.

Trendy από το Κορωπί και Emo από τη Γλυφάδα.

Ίσως να έπρεπε να δημιουργηθεί, από τη στήλη, ναι – τον Φρέντο, ένας τρίτος πόλος. Βέβαια. Ένας τρίτος πόλος. Κάτι που θα χωθεί ανάμεσα στους Trendy από το Κορωπί και στους Emo από τη Γλυφάδα.

Ας το κάνουμε. Θα αντλήσουμε την έμπνευσή μας από το γέλιο που ρίχνουμε κάθε φορά που τους σκεφτόμαστε και την αγάπη μας για το κέντρο της Αθήνας.

Ανακοινώνουμε την ίδρυση των “Γελαδερών του Κέντρου”.

Τέρμα πια η ντροπή. Τέρμα οι δήθεν καλοί τρόποι. Τέρμα η σοβαροφάνεια. Ο ένας και μοναδικό σκοπός του τρίτου πόλου είναι να ΓΕΛΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ κάθε φορά που τους συναντά. Και όταν λέμε γελάει, εννοούμε γελάει (προφανώς). Δηλαδή αυτό το γέλιο που ξεκινάει από το στομάχι, φτάνει στον οισοφάγο, ξανακατεβαίνει μέχρι τα πλεμόνια και ορμάει προς τα έξω μέσω λαρυγγιού μαζί με ένα γουρουνοήχο από τα ρουθούνια της μύτης: Γκροοοοόινχαχαχαχα.

Oυφ.

Γελάσαμε και σήμερα.

Γκροοοοόινχαχαχαχα χα.

Πολύ!

Γενικά, είμαστε μια καλή ατμόσφαιρα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε μια εύθυμη ατμόσφαιρα.

Και ξέρετε κάτι;

Ειλικρινά.

Θέλετε να μάθετε κάτι;

Πείτε.

Θέλετε;

Αλήθεια.

Ελάτε, τώρα.

Αλήθεια.

Θέλετε να μάθετε κάτι;

Ε, πείτε πια.

Καλά.

Θα το πούμε και ας μην απαντάτε.

Αυτή η καλή ατμόσφαιρα. Η ωραία. Η εύθυμη. Η χαρωπή. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι κάτι που πάνω απ’ όλα πρέπει να το έχουν οι πρωταγωνιστές. Διότι μόνο αν την έχουν οι πρωταγωνιστές, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ και ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα περάσει αυτή η ατμόσφαιρα η χαρωπή, η εύθυμη, η ωραία, η καλή, στο κοινό τους.

Τρανό παράδειγμα η ΑΕΚ:

Ο Φερέρ γελάει (και μάλιστα διπλά γιατί γελάνε και τα μουστάκια του), ο Ρίμπο γελάει, ο μεταφραστής γελάει. Η ατμόσφαιρα είναι χαρωπή και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Απλά θα μας επιτρέψετε να έχουμε μια μικρή ένσταση στο πως πέτυχαν να γίνει εύθυμη η ατμόσφαιρα:

Ακούς εκεί TEQUILA εν ώρα εργασίας…

Και ο Ρίμπο; Δεν ντράπηκε; Ολόκληρος Βραζιλιάνος και να προτιμάει την Tequila από την εγχώρια Κασάσα; Ντροπής πράγματα.

Να ήταν τουλάχιστον η Τila Tequila να πεις ΟΚ!
Φρέντος // 12:00

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *