Καλυψέ το, το τιμημένο (μας έπιασε λιγούρα)

Υπάρχει ένα αρχαίο ινδουιστικός ρητό το οποίο μεταδίδεται αποκλειστικά από στόμα σε στόμα (και ενίοτε σε αυτί αν και είναι λίγο αηδιαστικό). Δεν έχει γραφτεί ποτέ σε χαρτί. Καθότι ο Φρέντος γράφεται ηλεκτρονικά, θα το γράψουμε εμείς σήμερα. Παράκληση για όσους μας τυπώνουν και κατόπιν μας διαβάζουν σε πιο ιδιαίτερες ανακουφιστικές στιγμές, σήμερα να μη το κάνουν. Μάλλον, γενικά να μη το κάνουν. Ναι, ας μη το κάνουν.

Υπάρχει, που λέτε, ένα αρχείο ινδουιστικό ρητό το οποίο μεταδίδεται από ινδουιστή σε βουδιστή, από μουσουλμάνο σε χριστιανό, από άθεο σε θρησκόληπτο και από οπαδό σε φίλαθλο. Ουσιαστικά δεν είναι είναι ρητό, είναι όμως η απάντηση σε ένα πανάρχαιο ερώτημα.

Το πανάρχαιο αυτό ερώτημα λέει το εξής: “Πώς μετατρέπεις κάτι απολύτως βαρετό σε ότι πιο συναρπαστικό έχεις συναντήσει;

Δύσκολο ερώτημα. Πονηρό. Ύπουλο. Διφορούμενο. Πώς μπορείς να πεις κάτι βαρετό; Πώς μπορείς να πεις κάτι συναρπαστικό; Τί ακριβώς είναι αυτό το “κάτι”; Τί μπορεί να ισχύει για όλα τα “κάτι” του κόσμου;

Η απάντηση πήρε καιρό αλλά βρέθηκε. Η απάντηση στο ερώτημα “Πώς μετατρέπεις κάτι απολύτως βαρετό σε ότι πιο συναρπαστικό έχεις συναντήσει;” είναι η εξής:

Το καλύπτεις με σοκολάτα

Hello there!

Όλα σου φαίνονται πιο συναρπαστικά μετά από τέτοια αρχή. Κι ας κουδουνίζουν ακόμα στ’ αυτιά σου οι ιαχές, τα μπινελίκια, οι αφιερώσεις και τα παρατράγουδα των φίλων της ΑΕΚ που ακουγόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες (και μιμήσεις!) στο σημερινό σχόλιο στο Nitro Radio. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Πατήστε PLAY και στείλτε το σε 3 φίλους, 5 γνωστούς και 30 άγνωστους. Ένας που δεν το έκανε ακόμα το μετανιώνει.

κατεβάσετε εδώ

Highlight της ημέρας: Δεν υπάρχει δίλημμα. Το highlight της ημέρας είναι οι φίλοι της ΑΕΚ δίπλα στον εκφωνητή του Μλάντα-ΑΕΚ και τα συνθήματά τους!

Ενημερωτικά, το καλύψαμε με τα χεράκια μας (και 2 σοκολάτες)
Φρέντος // 11:11

Comments

 1. handreou

  Γίγα Φρέντο είπες (στο Nitro) πως ο τρίτος του UEFA παίζει με ομάδα από CH.L. ή ήταν η ιδέα μου;

 2. angulo

  ξελιγωτικό το γλυκό θα έλεγα… πολλή σοκολάτα βάζεις και χάνεις την ουσία. Μιλάει η σαλονικιώτικη προέλευση και ο μέσος όρος των 110+ κιλών που έχει το σόι 🙂

 3. Freddos

  handrea: Ισχύει αν προσθέσεις και τη λέξη “νομίζω”. Τελικά είναι ο 2ος!
  angulo: Ρε συ το κέικ ήταν λες και έτρωγες χαρτόνι. Λες και ξέχασαν να βάλουν “γεύση” όταν το έφτιαχναν. Έπρεπε να επέμβω…

 4. sadcharlotte

  αααα μου φαινεται πρεπει να σας αποσταλει αμεσα μια μπομπα σοκολατα extra περιποιημενη.. ειναι απο μονη της συναρπαστικη δεν χρειαζεται καμια προσθηκη..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *