Είχα δέντρα, στα Ζωνιανά (PAOK remix)

Το χθεσινό ρητό είχε ανταπόκριση.

Τελικά αυτή η στήλη μαζεύει περισσότερο κόσμο όταν γράφει για φαγώσιμα παρά όταν γράφει για αθλητικά ή για σεξ (αν και πιθανός συνδυασμός και των τριών αναμένεται να είναι ΜΠΟΜΠΑ, αρκεί να προσέχουμε τα ψίχουλα).

Ερώτηση: Τί είναι πράσινο, σε ακολουθεί παντού και γράφει συνεχώς το τραγούδι που παίζει τη στιγμή που το βλέπεις;

Απάντηση; Το web radio του 24:

Καλώς τα παιδιά. Προσοχή όμως.

Προσοχή διότι αν συνεχιστεί έτσι το θέμα, θα πραγματοποιηθεί η πρόβλεψη του αναγνώστη Αντουάν (με το καλλιτεχνικό όνομα: Αντώνης) που έλεγε κάτι στο στυλ: “Άντε και σε ραδιόφωνο. Άντε και σε τηλεόραση. Άντε και σε τσίρκο“. Προσοχή λοιπόν. Έτσι και δείτε κανά “TV” πουθενά, τρεχάτε να πιάσετε θέση στα γκισέ του Μεντράνο γιατί το Τσίρκο24 θα ετοιμάζεται για 30 μόνο παραστάσεις (εκτός και αν αποδειχθεί δημοφιλές οπότε θα κάνει άλλες 30 μόνο παραστάσεις)(εκτός και αν αποδειχθεί πολύ δημοφιλές οπότε θα κάνει κι άλλες 50 μόνο παραστάσεις)(εκτός και αν αποδειχθεί απίστευτα δημοφιλές οπότε θα κάνει ακόμα 100 μόνο παραστάσεις και κατόπιν θα κάνει τουρνέ στην επαρχία για αρπαχτές από τα κορόιδα τους βλάχους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πόσο γ*μάτη είναι η ζωή στη μεγαλούπολη).

Ερώτηση: Πώς μετατρέπεις κάτι ιδιαιτέρως ελκυστικό σε κάτι απολύτως ελκυστικό;

Απάντηση; To τυλίγεις με Apple:

Πώς; iPhone; Ε, ναι μωρέ. Σιγά τώρα. Νταξ. Χαλάρα. Και τι έγινε δηλαδή κιόλας. Μπααα. Τί δηλαδή; Επειδή έχει iPod, wireless browser και τηλέφωνο και σε μια συσκευή; Ε και; Αν δεν έχει κάμερα με auto-focus, δεν αξίζει μία. Για πέταμα είναι. Απαπαπα. Για πέταμα.

(Αν ψάρωσε κανείς και πάει να πετάξει το δικό του να μας το πει για να έρθουμε με την απόχη μας καθότι αυτό το iPhone ανήκει προσωρινά στους κυρίους που το έχουν για δοκιμή)

(Κανείς;)

(Ποτέ σας)

(Μόλις ανοίξει το Τσίρκο24 θα κάνετε παρέα στους θαλάσσιους ελέφαντες)

Παρεπιπτόντως, το σημερινό σχόλιο στο Nitro Radio ήταν καταπληκτικό, απίστευτο και όχι κι άσχημο. Από αυτά που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα.

(πόσο σπαστικό είναι όταν στο κάνουν αυτό… )

Θα είναι όμως σύντομα. Αργότερα.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς αλλά θα είναι κάποια στιγμή.

(πόσο σπαστικό είναι όταν στο κάνουν ΚΑΙ αυτό… )

Μέχρι τότε, μπορούμε να παρουσιάσουμε σε παγκόσμια φρενταποκλειστικότητα ένα συνθηματάκι φουλ ΠΑΟΚτσήδικο σε remix Ζωνιανών:
Μέχρι και τους στίχους σας γράψαμε από πάνω, για να μην παιδεύστε. Την επόμενη φορά μήπως να τους απαγγέλναμε;

Ευχαριστίες στον Κώστα (τον Βραζιλιάνο ντε) & στον κολλλλητό (ξέρει αυτός) του

Update - Μπήκε το σχόλιο!

Tο σημερινό σχόλιο στο Nitro Radio 102,5. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Hey big spender. Hey big PLAYer!

κατεβάσετε εδώ

Highlight της ημέρας: Ο Σιανίδης στο ναυτικό (και το μυστήριο της παρουσίας του εν ώρα σιωπητηρίου)

Busy day, all day
Φρέντος // 12:24

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *