Η πιο αβολή στιγμή (και λίγο τουμπερλέκι)

Όταν την επομένη του τσιμπουσιού όλων των τσιμπουσιών ακολουθεί α(πε)ργία καταλαβαίνεις ότι όλα εν σοφία τα εποίησε η YES-SIR-E; (λογοπαίγνιο με το ΓΣΕΕ). Εύγε και μερσί δηλαδής κιόλας.

Παράπονο δεν έχουμε. Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, καλά γελάσαμε, καλά ξεκουραστήκαμε.

Βέβαια κι ένα κατιτίς, ένα σούξου μούξου, ένα νταχντιρντί ρε παιδίμ, δεν θα μας καθόταν άσχημα. Λίγο λίκνισμα ντε. Τούκου τούκου τουκ, κάπως έτσι. Και πόκο πόκο πομ. Κανά τουμπερλεκάκι, κανά λαούτο, κανά σπάσιμο της μεσούλας. Τέτοια χαΐρια.

Με τακτ όμως. Με τρόπο. Με επίπεδο. Μη μας κυνηγάει κανάς χτηνίατρος για εμβόλια! Δηλαδή να έχει και χορό τσαχπίνικο αλλά και κλασσική ροκαμπιλιά, έτσι για μάτια του κόσμου. Δηλαδή, μια τζούρα Ανατολής αλλά πάνω σε δυτικό περιεχόμενο. Κάτι που να συνδυάζει το πιο διάσημο reef κιθάρας στον κόσμο με ολίγον από μπουρέκ χανούμ. Έτσι για τη λιγούρα, όχι τίποτ’ άλλο.
Η μπάντα είναι από την Κωνσταντινούπολη και το (ένα) άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει αξίζει πολλά. Ονομάζεται Dolapdere Big Gang.

Και αφού, για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, τοποθετήσαμε το επίπεδό μας στο ράφι που συνήθως βάζουμε τα γλυκά για να μην τα φτάνουν τα μικρά παιδιά (επί της ευκαιρίας, τα φάγαμε οπότε μην τεντώνεστε άδικα), ας το επαναφέρουμε στα κανονικά του επίπεδα.

Ακολουθεί διάλογος στο MSN Messenger, τον οποίο αλιεύσαμε από ένα site (γνωστό στους ακαδημαϊκούς κύκλους ως "ιστοσελίδα" και στους ναυτικούς κύκλους ως "ιστιοσελίδα"). Απεικονίζει μια από αυτές τις στιγμές της ζωής μας που συμβαίνει κάτι τόσο άκομψο που όλο σου το σώμα ουρλιάζει "ΑΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑ" και θες να ανοίξει η γη και μέσα να έχει μια καταπακτή που μέσα να έχει ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο μέσα να έχει μια θυρίδα που διαθέτει ένα μυστικό συρτάρι και να μπεις εκεί μέσα για να κρυφτείς για πάντα.

Προσοχή, αυτό που συμβαίνει είναι αρκετά πιπεράτο και η μη-τιμωρία της στήλης επαφίεται στην κρυφή ευχή μας που θέλει το ΕΣΡ εκτός από το να μη διαβάζει greeklish (βλέπε προχθεσινό Live by Freddos), να μην ξέρει και αγγλικά ή έστω να μεταφράζει το "cock" γι' αυτό ακριβώς που είναι (=cockορας).

Ιδού:

Τώρα, δεν έχουμε ιδέα ούτε που έμπαινε ούτε γιατί έπρεπε να είσαι με δεμένα τα μάτια για να φας τον cockορά σου αλλά και πάλι η στήλη ήταν πάντα της άποψης ότι κουμάντο στο πιάτο των άλλων δεν πρόκειται να κάνει ποτέ και ότι ο καθένας μπορεί να τρώει ότι θέλει σ' αυτόν τον πλανήτη.

Ε, μα.

Αρκετά με τα φαγώσιμα, ας προχωρήσουμε στο σχόλιο της ημέρας στο Nitro Radio 102,5. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... PLAY-0.

κατεβάσετε εδώ

Highlight της ημέρας: Δοξολογία στην πρόκριση του Ολυμπιακού (όνομα και πράγμα) και το τι θα μπορούσε να πει ο Λεμονής στον Καστίγιο. Bonus: Ο emo με την προφορά.

Αβολαααααααααααά!
Φρέντος // 12:01

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *