Έκτακτος διαγωνισμός: Έχω στο κεφάλι ένα βάρος!

Αυτό έλειπε.

Καιρό είχε να συμβεί.

Εννοείται πως θα συνέβαινε εδώ κοντά.

Μια μέρα (προχθες) ξεκουραστήκαμε και είπαμε να το πούμε και ότι όλα καλά και αμάν και πως και μια χαρά. Συνεπώς ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα συνέβαινε σύντομα. Τόσο βέβαιο όσο το ότι αν σε κυνηγάνε κακοί για να σε σκοτώσουν, πάντα θα υπάρχει κοντά σου ένα αμάξι με ξεκλείδωτες τις πόρτες και τα κλειδιά του στο πάνω τσεπάκι εκεί που είναι ο καθρέφτης.

Για γκαραντί μιλάμε. Πολύ σίγουρο. Το έβλεπε ο Γιάννης ο Σίγουρος και νόμιζε πως κοιτούσε καθρέφτη. Τόσο σίγουρο!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δημοσίευση του χθεσινού κειμένου που ομολογουμένως τα είχε όλα (μουσική, σεξ, χιούμορ και φαγητό), γίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και…

ΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (το λέει και το βίντεο)

Εμ, βέβαια. Τόσες ματσάρες (πχ Θρασύβουλος-Πρέβεζα) είχε, να μην βγάλει η κληρωτίδα άλλη μία;

Έβγαλε!

Οπότε πάρτες κάτω τις χθεσινές αράδες. Δεν πειράζει. Όπου ντέρμπι και φαΐ, ο Φρέντος πρώτος. Βάζουμε, όμως, κι εσάς στο χορό. Έτσι πάει. Αφού ακούτε τη μουσική, θα χορέψετε.

Διοργανώνουμε τον πρώτο φρεντοδιαγωνισμό για τη νέα χρονιά (και ας είμαστε στα τέλη της παλιάς). Θα σας παρέχουμε μια φωτό που θα ζήλευε και Το Κουρκούτι (γνωστός και ως Ο Κουρκούτης) και εσείς καλείστε να την επεξεργαστείτε ή έστω να της προσθέσετε μια ατάκα. Προσέξτε τα κείμενα να είναι κόσμια, τα γράμματα να είναι ευανάγνωστα και τα καλούδια που θα μας στείλετε για να μας καλοπιάσετε (πιάνει!) να είναι προσεκτικά τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.

Ιδού η φωτό:

Ορμάτε! Μπορείτε να στείλετε όσες συμμετοχές, ατάκες, φωτοεπεξεργασίες γουστάρετε στο OFREDDOS@GMAIL.COM με τίτλο “Έχω στο κεφάλι ένα βάρος”. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 10 ημέρες. Οι νικητές θα είναι 10 (!!) και λάβουν ένα πακέτο με πρωτοχρονιάτικα καλούδια από το SPORT 24. Οι τρεις πρώτοι θα λάβουν και από τον Φρέντο (ξοδευτήκαμε πάλι).

Ενημερωτικά, η φωτό δεν είναι προϊόν μοντάζ…
Φρέντος // 09:23

Comments

  1. kkmoiris

    αααααααααα…..κατάλαβα

    είναι η σκηνή από τον Οιωνό, που φοράνε αλουμινόχαρτα στα κεφάλια τους για να μη διαβάζουν τις σκέψεις τους οι εξωγήινοι..

    το ίδιο κι ο Τασούλης , φοράει το καπάκι της χύτρας για να μη διαβάσουν τα πλάνα εξολόθρευσής τους οι κακοί αριστεροί (κλισέ) εξτρέμ

    (φωτοεπεξεργασία δεν στέλνω γιατί πρώτον θα με μισήσει ο kourkoutis και δεύτερον δεν έχω πια πού να ακουμπήσω τις συλλεκτικές κούπες freddos, ή εγώ ή αυτές θα μείνουμε στο σπίτι)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *