Αυτός; Άκυρο! Αυτός; ΆΚΥΡΟ! (Φρέντος της Κυριακής)

Ο σημερινός Φρέντος της Κυριακής καθυστέρησε ελαφρώς.

Δημοσιεύτηκε μεν στις 10 και 17 πρώτα (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) λεπτά αλλά εννοούμε τις 10 μετά μεσημβρίας, συνεπώς ναι, καθυστέρησε ελαφρώς.

Γιατί όμως;

Γιατί;

Διότι… υπάρχει λόγος. Υπάρχει λόγος. Σοβαρός!

Σωβαρός;

Σοβαρός!

Και σοβαρότατος, αν θέλετε.

Πώς;

Δεν θέλετε;

ΟΚ, κατανοητό.

Σοβαρός.

Ο λόγος είναι ότι σ’ αυτή τη στήλη χτίζουμε το παρόν αλλά σχεδιάζουμε το μέλλον. Περισσότερα δεν μπορούμε να σας πούμε. Ελπίζουμε να προβούμε στην αποκάλυψη… μια και καλή!

Πάντως…

(5 δευτερόλεπτα κενό για να κάνετε αστειάκι με τον Τάσο)

(παρεπιπτόντως, τρέχει κι ένας φρεντοδιαγωνισμός με τη φωτό του κυπέλλου που έχει από κάτω του τον Πάντο, συμμετοχές στο OFREDDOS@GMAIL.COM)

(τέλος χρόνου)

Αυτό που θέλουμε ν’ αποκαλύψουμε ή έστω να γράψουμε τους διαλόγους του, έχει άμεση σχέση με την παρακάτω τριλογία η οποία, παρεπιπτόντως, είναι το δεύτερο μέρος, της προηγούμενης τριλογίας και η οποία, ενημερωτικά, έχει ακόμα μια τριλογία για να ολοκληρωθεί ως η πρώτη τριλογία εις τον κύβο της ιστορίας ή έστω αυτής της στήλης ή έστω της αριθμητικής της ΣΤ’ Δημοτικού.

Φάρσα πρώτη
Ο παρουσιαστής με τα ατσάλινα νεύρα. Υπομένει επί 5’30” τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα για φάρσας των τηλεθεατών. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ για σοβαρή συζήτηση αλλά αυτός… βράχος!
Φάρσα δεύτερη
Το γνωστό αγγλικό σουπερμάρκετ ASDA γίνεται θύμα φάρσας με ήρωα το αντίπαλο σουπερμάρκετ TESCO, το οποίο καυχιέται ότι είναι... φθηνότερο.
Φάρσα τρίτη
Ο γνωστός και λατρεμένος Γκρέιαμ Νόρτον εφορμάει σε βραδιά Speed-Dating (αυτό που μιλάς για 5' με 30 διαφορετικούς υποψήφιους/ες). Ενημερωτικά, καλεσμένη του είναι η Σαμάνθα από το Sex and the Bitches. Και ο ξωτικός από τον ο Άρχοντας με τα Δαχτυλίδια που του τα έφαγαν όλα και κοιμάται τώρα, κοιμάται στα σανίδια. Ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο και πολύ... ΙΙΙΙΓΚ-ΟΟΟΟΥΓΚ!
Έρχεται και η χειροποίητη.

Αν όλα πάνε όπως πρέπει...
Φρέντος // 22:18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *