Η γαρνιτούρα απέκτησε πρωτάθλημα

Α…

Αα…

Ααααα…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ψου.

Αχ.

Αυτό είναι.

Τώρα όλα φαίνονται πιο καθαρά. Μακάρι βέβαια να ίσχυε το ίδιο και για την οθόνη (Σημείωση προς εαυτό: Την επόμενη φορά φτερνίσου κοιτώντας την οθόνη του δίπλα και όχι τη δικιά σου)(Σημείωση νο2 προς εαυτό: Γιούφτο!).

Ξεκινάμε με μια απαραίτητη υπενθύμιση καθότι τρέχει ξακουστός φρεντοδιαγωνισμός και είναι κρίμα κι αμαρτία κι άδικο κι επίπονο, να μη συμμετάσχετε. Καθότι αν απλά και μόνο επεξεργαστείτε αυτή τη φωτό:

Τότε, μπορείτε απλά και μόνο να παρουσιάστε αποτελέσματα όπως αυτό (Προσοχή: Ακολουθεί Μη Συμμετέχουσα Συμμετοχή Μη Συμμετέχοντα):

ή και ακόμα καλύτερα! (
Σήμερα, το σχόλιο στο Nitro Radio είχε απ’ όλα τα νουαφόρ και κυρίως δίχως μπλε και κόκκινους κόκκους αλλά ΚΑΙ δίχως παράσιτα. Mπορείτε να το ακούσετε εδώ, να το κατεβάσετε εδώ και να γραφτείτε στο feed για να το λαμβάνετε εδώ.

Στα μουλάρια λέμε “Ντέι”, στους αναγνώστες λέμε “Play”.

Διαβάζοντας την είδηση ότι σε λίγο καιρό ξεκινάει το πρώτο Πρωτάθλημα Βετεράνων της Ισπανίας, είναι γεγονός ότι μείναμε αδιάφοροι. Όταν, όμως, σκεφτήκαμε τι θα γινόταν έτσι και εφαρμόζαμε κανά τέτοιο στα μέρη μας τότε ναι, ενθουσιαστήκαμε.

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει. Κατόπιν αφήστε τη να τρέξει σαν βετεράνος. Είδατε που δεν πήγε μακριά; Ωραία. Που λέτε, ένα πρωτάθλημα θα είχε ενδιαφέρον σε τα μας έτσι και ήταν ένα που θα συμμετείχαν πολυσυλλεκτικές ομάδες, μια από κάθε κάστα (Λετίσια – χα) ανθρώπων του ποδοσφαίρου:

-Ομάδα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές
-Ομάδα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που κάπνιζαν όσο ήταν ενεργοί ποδοσφαιριστές
-Ομάδα με βοηθούς προπονητών & φυσιοθεραπευτές
-Ομάδα με δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ πάγκων
-Ομάδα με προπονητές εξέδρας (τους οποίους -φυσικά- θα κρίνουν οι κανονικοί προπονητές)
-Ομάδα με διαιτητές/καθηγητές(!)/τηλεκριτικούς διαιτησίας (τους οποίους -φυσικά και όλο ηδονή- θα κρίνουν οι ενεργοί διαιτητές)
-Ομάδα με τσιρλίντερ (γκολ και θέαμα ή έστω ντου και “ξύλο”)
-Ομάδα με προέδρους, γενικούς διευθυντές και τεχνικούς διευθυντές (προβλέπονται σκληρά μαρκαρίσματα)
-Ομάδα με σέξι παρουσίες της εξέδρας (από κορμί… παιχτάρα)
-Ομάδα με χιουμορίστες που το παίζουν υπεράνω και “και-καλά”δες (για ποιόν κουδουνίζουν οι κεραίες;)

Ένα πρωτάθλημα με ουσία, λάμψη, θέαμα και κυρίως κάτι που θα κρατάει απασχολημένους όλη τη γαρνιτούρα που μας εμποδίζει να απολαύσουμε το κυρίως πιάτο.

Κλείνοντας, θυμάστε αυτό που σας τάξαμε την Κυριακή; Μια “φάρσα” που ψηνότανε; Ψήθηκε! Θα την παρουσιάσουμε (και αυτή) την ερχόμενη Κυριακή!

Αχ, τι καλά.
Φρέντος // 19:03

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *