Γίνε Άρης, να σε μάθουν

Λίγες στιγμές πριν από τον υπερκρίσιμο αγώνα του Άρη με τη Μπάγερν Μονάχου, η στήλη, με τη βοήθεια μυριάδων χιλιάδων εκατοντάδων δεκάδων ενός ΠΑΟΚτσή, αποκαλύπτει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ οι ξένοι τρέμουν, φοβούνται και τους πιάνει σύγκρυο στη θέα των ελληνικών ομάδων.

Αποκάλυψη.

Τώρα!

Ιδού:

(Xoρταστική ανάλυση, έτσι;)

Και εις άλλα.

Με υγείαν!
Φρέντος //20:01

Comments

  1. stathis

    Ευχαριστώ, για το σχόλιο που άφησες στο μπλοκ μου, τα παιδιά που γραψανε τα σχόλια είναι φοιτητές ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ και αν κάποιος θέλει μπορούν να του κάνουν σφραγίσματα… τους μαθαίνω να μπαίνουν στο διαδίκτυο και να γράφουν σχόλια!!!! και δεν πληρώνομαι γιαυτό.

  2. xray

    Bayern – Thessaloniki

    έγραφε πάνω αριστερά η οθόνη την ώρα του αγώνα. 90 λεπτά κίτρινος πρέπει να ήταν ο Παοκτσής που σου έκανε την αποκάλυψη.

    Ξέρεις τι είναι να χάνει 6-0 ο Άρης και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί όλη η Γερμανία έμαθε ότι όλη η Θεσσαλονίκη έχει μία ομάδα και είναι αυτή που φοράει κίτρινα. Σύμφωνα πάντως με ασφαλής πληροφορίες οι Αρηανοί έχουν σκεφτεί πως θα ξεπεράσουν αύριο το κάζο. Κάθε Παοκτσής που θα έρχεται να τους πειράξει θα του δίνουν 0,10 ευρώ. Όταν θα τους ρώταει τι είναι αυτό θα του λένε… “Παρτο ρε μήπως και παίξετε του χρόνου Ευρώπη…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *