Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και πελάτες.

Κάθε φορά που πάμε να κάνουμε ένα (σήκωσέ-το, το) τιμημένο σερί κειμένων στη στήλη, σκάει μια απεργία και χαλάει την πιάτσα σε όλους εμάς τους ανθρώπους που έχουν ψυχαναγκαστικό εθισμό σε κάτι τέτοια πράγματα.

Εμείς, πάντως, το κυνηγήσαμε το θέμα. Ρωτήσαμε αριστερό μπακ, ρωτήσαμε χαφ, ρωτήσαμε φουνταριστό, μόνο δεξί μπακ δεν ρωτήσαμε αλλά και πάλι δύσκολα θα βρίσκαμε λύση γιατί δεν πολυστρίβει. Οπότε απευθυνθήκαμε στον άνθρωπο που βλέπει τη μεγάλη εικόνα, τον τερματοφύλακα.

Αναζητήσαμε κάποια στιβαρή φιγούρα, έναν επαγγελματία που θα είναι φορμαρισμένος ώστε να μη φοβηθεί τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Σταθήκαμε τυχεροί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος δέχτηκε να του θέσουμε οκτώ ερωτήματα και αυτός στάθηκε άτυχος γιατί εμείς δεχτήκαμε να του τα θέσουμε:

 1. Τί άποψη έχεις για τα σερί συνεχόμενων κειμένων του Φρέντου;
 2. Ποιά η θέση σου για την απόλυση του Λεμονή;
 3. Πώς σου φάνηκε η απόδοση του Σηφάκη στο 2-2 με τον Ηρακλή;
 4. Πώς αντιμετωπίζεις το rotation του Πεσέιρο ως γενικότερη φιλοσοφία;
 5. Θεωρείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση;
 6. Ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Σαλονίκης; (Ρωτάμε γιατί έγινε θέμα)
 7. Πώς σου φαίνεται που ο Λαμπριάκος καπνίζει;
 8. Ποιό είναι το κλασσικό δείγμα φρενταναγνώστη;

Μέσω βίντεο, μας έφτασε η εξής απάντηση:
Μάλιστα.

ΟΚ.

Μμμ χμμ.

(επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος - επείγουσα αλλαγή θέματος)

Μέχρι και στο Ισραήλ έφθασε η χάρη μας:

SPORT 24 Israel

(κλικ εδώ για περισσότερα ακαταλαβίστικα)

Ολοκληρώνουμε με την υπενθύμιση που θα στοιχειώνει τα κείμενά μας για τις επόμενες 6 μέρες. Τρέχει φωτογραφικός διαγωνισμός, τον οποίο από εδώ και πέρα θα λέμε PHOTO IDOL. Πληροφορίες για τις φωτογραφίες και για τρόπους συμμετοχής κάνοντας ένα βαρβάτο κλικ εδώ. Οι συμμετοχές έχουν ήδη φτάσει τον αριθμό που σε κάνει να λες "ΕΛΕΟΣ" οπότε όσοι βαριέστε, μην κάνετε τον κόπο μωρέ, θα κάνουμε κι άλλον αργότερα, ωχ αδερφέ όλοι τώρα θα συμμετάσχουμε; (ανάποδη ψυχολογία)

Εκπομπή στο RADIO 24 και σήμερα.

Για τις εκπομπές που κάνουμε με τον γείτονα των Media *(λινκ; ΑΚΥΡΟ!) έχουμε να πούμε διάφορα. Για αρχή, αρκεστείτε στο ότι οι εκπομπές που κάνουμε (Άσχετο: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 με 6 το μεσημεροαπόγευμα) θα είναι σύντομα διαθέσιμες και μέσω on demand streaming (τρεις άγνωστες λέξεις σε μια πρόταση!)

(To "demand", το "streaming" και το "σύντομα"!)
Φρέντος // 15:58

Comments

 1. Freddos

  Υποθέτω εννοείς σχόλιο στο Nitro Radio. Όχι μόνο είχε αλλά ήταν και… 2ωρο! Ήμουν εκεί από τις 8 😉
  Ανφόρτουνατλι δεν το ηχογράφησα.

 2. NN88

  Α, και ξέχασα… Για το site από το Ισραήλ, υπήρχε και καλύτερη φωτό, αυτή με τον Ομπράντοβιτς κατακόκκινο να μπινελικώνει τον Μπατίστ…

 3. προπονητης της εξεδρας

  σωστος κερβερος ο Σηφακης..
  θεικο που ο Πανοπουλος δεσμευεται πως θα κοψει το καπνισμα..ο Λαμπριακος. ετσι, νταβατζιλικι

  (προς εκπληξη μου σε ακουσα το πρωι στο ραδιο!! )

 4. Freddos

  ΝΝ88: Απίθανο βίντεο αλλά έχεις λάθος την προφορά. Μας λέει “Βίσκι και Κόκα κόλα”. Τη φωτό δεν την είδα…

  Κόουτς: Δεν πέρναγε κουνούπι από τον Σηφάκη. Μόνο μπάλες… ! Εύγε στον Πανόπουλο και πάντα τέτοια, αν γίνεται να έρθει και στα γραφεία του SPORT 24 γιατί ντουμανιάζουμε. Σχετικά με το ράδιο δεν έχω να πω πολλά μόνο ότι οι εποχές που σας προετοίμαζα ψυχολογικά επί 3 μέρες πριν κάνω κάτι αντίστοιχο έχουν περάσει ανεπιστρεφτί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *