Το δικαστήριο που TAS-CAS

Δελτίο Τύπου της στήλης Φρέντος:

Κύριοι, κυρίες, μικρά παιδιά.

Αρκετά. Αρκετά με τα emails για τα μικρά παιδιά, για τα αδέσποτα σκυλιά, για τα παρατημένα αυτοκίνητα, για τα λεφτά που χαρίζει η Microsoft, για τους εξορισμένους Νιγηριανούς, για τις γάτες που τραγουδούν και για τις συμβουλές ενός Ινδού μαχαραγιά. Αρκετά.

Από σήμερα, δηλώνουμε την πάγια και δημόσια αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους emails. Σας ενημερώνουμε ότι για κάθε τέτοιο ή παρόμοιο email που μας προωθείτε/στέλνετε/ζητάτε-να-σχολιάσουμε θα προβαίνουμε ΑΜΕΣΑ σε αντίμετρα. Συγκεκριμένα, θα απαντάμε σε κάθε τέτοιου είδους email με την εξής φράση: “Παρακαλώ μη μου προωθείτε τέτοιας φύσης email. Ευχαριστώ. Φρ”. Για να γίνει απολύτως κατανοητό και άμεσα εφαρμοστέο, θα το κάνουμε με απάντηση προς όλους τους παραλήπτες του email (reply all) και όχι απλά προς στον αποστολέα (reply).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η στήλη Φρέντος (και το επιτελείο της)

Και μετά τις σαφείς απειλές μας, ας προχωρήσουμε στη σημερινή απίθανη αποκάλυψη.

Απ’ ότι θα έχετε καταλάβει, στην υπόθεση Απόλλων Καλαμαριάς-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟ που μας ταλανίζει εδώ και μήνες ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί ν’ απαντήσει με σαφήνεια σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Μόνο για όσα συμβαίνουν ενημερωνόμαστε και αυτό με καθυστέρηση. Καμία γνώση σχετικά με το ποιός έχει δίκιο, τι πραγματικά ισχύει, τι θεωρείται νομότυπο, τι πρέπει να περιμένουμε, τι πο τα.

Όλα αυτά, μέχρι σήμερα.

Διότι, σήμερα, η στήλη Φρέντος (με τη συμβολή του ΑΡΦ Σέβα) έχει την παγκόσμια πρωτιά.

Σας αποκαλύπτουμε τι πραγματικά ισχύει με το Aθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, γνωστό ως “TAS – Tribunal Arbitral du Sport” και ως “CAS – Court of Arbitration for Sport”, δηλαδή γνωστό ως TAS-CAS.

Ιδού και η επίσημη φωτογραφία από την ιστοσελίδα τους:
CAS

Στο δικαστήριο που ονομάζεται “TAS-CAS” κερδίζεις όταν “TA ΣΚΑΣ”.

.+-

(τελεία και παύλα).

ΣNR

(Σχόλιο Nitro Radio)
Highlight της ημέρας: Μπάγεβιτς & Αβραάμ = Αμπραάμοβιτς. Η πράσινη καρδιά από κρέμα. Η γκολάρα από το κέντρο της μικρής περιοχής. Ο "ρεαλισμός" των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ & ΑΕΚ.

Άλλη μια αποκάλυψη. Άλλη μια επιτυχία.
Φρέντος // 12:33

Comments

 1. great

  το εντυπωσιακό με αυτά τα ηλίθια mail είναι ότι αυτοί που τα στέλνουν τα πιστεύουν κι όλας !!! και αν δεν τα πιστεύουν σου απαντούν με ένα αφοπλιστικό “έλα μωρε, αν δεν σου αρέσει σβηστό, πλακα έχει!”

  Βέτο σε αυτούς που κάνουν click στο forward πιο γρήγορα και από την σκιά τους λοιπον! βέτο!

  περιττό να σου πω ότι ο μονος τρόπος για να γλιτώσεις είναι άμα αλλάξεις το mail σου, δειρ ις νο τερνινγκ μπακ ναου !

 2. Freddos

  Επίσης, κάτι που ξέχασα να προσθέσω. ΠΟΙΟΣ, εν έτη 2008, ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΚΟΜΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ “ΖΥΓΙΖΟΥΝ” ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ MB? Στείλε το λινκ του YouTube ή του Dailymotion βρε άνθρωπε…

 3. Pingback: Media Districts Entertainment Blog » Το δικαστήριο που TAS-CAS

 4. TeddyBoy

  Πω πω φιλαράκι ρόμπα έγινα!
  Κοίτα τι post ανέβασα λίγο μετά από ‘σένα (ειλικρινά χωρίς να έχω διαβάσει το δικό σου προηγουμένως).

  Απολογούμαι ταπεινά!

 5. maksek

  Μέχρι τώρα Freddo νομίζω ότι δεν σου είχα στείλει κανένα από τα δεκάδες σαχλά email που δέχομαι καθημερινά. Μετά το παραπάνω μανιφέστο σου όμως, με τρώει το δαχτυλάκι να σε βομβαρδίσω… (την ιστορία με την πατάτα που έφερε ο Καποδίστριας στην Ελλάδα την ξέρεις….ε, σε μένα συνέβη το αντίθετο!)

 6. akataxtipitos

  ti enoeis? den sou efere patata o kapodistrias? (allh fora na th vazeis proth sth lista tou supermarket)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *