Ήρθες πάλι πίσω, σαν το δολοφρέντο

Αφού σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Παρασκευής σχετικά με τις εγγραφές για να λαμβάνετε αυτούσιο το κείμενο του Φρέντου κάθε πρωί (σαν το σκυλάκι – γαβ, γαβ, γαβ), σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή, σας παρακαλέσουμε να ελέγξετε το γραμματικό σας ηλεκτροκιβώτιο μήπως σας έχει έρθει μήνυμα το οποίο σας χρίζει νικητή (νικήτριες δεν είχαμε, γιορτές έρχονται και τα κορίτσια προτιμούν να προσέχουν τη σιλουέτα τους. Το ίδιο βέβαια κάνουν και τ’ αγόρια: Προσέχουν τη σιλουέτα των κοριτσιών) και σας παρηγορήσουμε που δεν βρήκατε τίποτα πέραν από την ειδοποίηση ότι “O To Kourkouti commented on your status: Πότε θα μου φτιάξουν το email; Κλαψ, σνιφ”, ας βάλουμε μπρος θεαματικά.

Ξεκινάμε μ’ ένα σχόλιο στο Nitro Radio που αποτελεί την επιτομή για το πόσο ανεβαίνει το επίπεδο μιας κουβέντας όταν συμμετάσχει η αυτού φρεντοσύνη.
Ηighlight της ημέρας: Το "τρελό γκομενάκι", ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, τα κακά παιδιά του ΠΑΟ και... ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ακολουθεί υπερπαραγωγή - απολαύστε), το "amber alert" για τον Εντόι και το email που δεν έστειλα ποτέ (ενημερωτικά, το περιεχόμενο του εν λόγω email προήλθε από εδώ)

Το γκρουπ άνοιξε εδώ αλλά προσοχή: Το λινκ συνεπάγεται τεράστια σπατάλη εγκεφαλικών κυττάρων.

Επίσης, συγγνώμη που το παραλήρημα για τα "Κακά Κορίτσια" κόβεται στο τέλος. Σας διαβεβαιώνουμε ότι λάβαμε κάθε δυνατό μέτρο για να μη ξανασυμβεί. Συγκεκριμένα, εξαιτίας αυτού, έχασαν τη δουλειά τους τρία κασσετόφωνα και μια 90άρα TDK. Επίσης, παραιτήθηκαν οι εννιά επικεφαλής (διότι για κάθε ένα κασσετόφωνο που δουλεύει έχουμε και τρεις επικεφαλής) αλλά η παραίτηση τους δεν έγινε δεκτή γιατί αρκετό φόρτο έχουμε τώρα τα Χριστούγεννα να ψάχνουμε για δώρα, να ψάχνουμε για ταξί, να ψάχνουμε για το άστρο της Βηθλεέμ, να ψάχνουμε για το δίκιο μας, δεν είμαστε και για να ψάχνουμε για επικεφαλής οπότε άστους εκεί και ας την πληρώσουν η κασσέτα και τα κασσετόφωνα που γράφουμε επίτηδες με δυο σίγμα, έτσι για βασανιστήριο.

Και τώρα...

Μερικά τηλεγραφήματα προς τον Άη Βασίλη, τα οποία υποκλέψαμε.

(Μην το κουράζουμε τώρα μ' ερωτήματα "Πώς είναι δυνατόν να υποκλέψεις τηλεγραφήματα ρε συ Φρέντε. Μας δουλεύεις; Μας δουλεύεις μου φαίνεται", τα υποκλέψαμε και δεν παίζει ρόλο το πως).

(Αφού σας λέμε: ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ. Τα υποκλέψαμε κάπως)

(Άντε πάλι. Αυτό θα κάνουμε τώρα; ΤΑ ΥΠΟΚΛΕΨΑΜΕ λέμεεεεε)

(Καλά ΟΚ. Τα βγάλαμε από το μυαλό μας. Εντάξει; Ευχαριστημένοι;)

(Ελπίζουμε να νιώθετε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας)

(ΑΡΦ)

Όπως και νά 'χει, σας παρουσιάζουμε τα τηλεγραφήματα προς τον Άη Βασίλη, ανάλογα με τις προσταγές και τις ανάγκες της κάθε ομάδας:

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη - η εκδοχή του Ολυμπιακού:

"Μεταγραφές"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη - η εκδοχή του Παναθηναϊκού:

"Μεταγραφές. Και γήπεδο!"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη - η εκδοχή του ΑΕΚτζή:

"Μεταγραφές. Και γήπεδο. Και πρόεδρο. Χουβαρντά!"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη - η εκδοχή του ΠΑΟΚτσή:

"ΠΑΟΚ ρε. Γιατί έτσι. Παλιοερυθρόλευκε"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη - H εκδοχή του Αρειανού:

"Γιατί με έβαλες κάτω από τον ΠΑΟΚ;"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη -Η εκδοχή του Ηρακληδέα:

"Γιατί με έβαλες μαζί με ΠΑΟΚ & Άρη;"

Τηλεγράφημα προς τον Άη Βασίλη -Η εκδοχή του Αιγαλεέα:

"Γιατί με έβαλες;"

(κανονικά θα βάζαμε κι άλλα τηλεγραφήματα αλλά τέτοιο punch-line σαν του Αιγαλεέα δεν γίνεται να ξαναματαϋπάρξει οπότε βολευτείτε με αυτούς)

Η εκδοχή του Σκοντα Ksanthioti: "Δεν σ' έχω ανάγκη. Δημοσιεύω αύριο πληρωμένη καταχώρηση"
Φρέντος // 18:54

Comments

 1. Freddos

  Με την πολυλογία και τα τηλεγραφήματα, ξέχασα το πιο σημαντικό: “Freddos in New York” κατά τη διάρκεια των εορτών. Κρατηθείτε – θα έχει ανταπόκριση…

 2. Anasto

  ΠΡΩΤΟΟΟΟΟΣ!!!! (μεταξύ ίσων – Ο Φρέντος δεν πιάνεται, δεν είναι ίσος)

  Καλά Γιορκούγεννα βρε…

 3. Ydraulikos

  dinw ena respect ston ypermegisto, extra-large, megalomegalo Freddo k tou euxomai na xtyphsei kana gkomenaki ekei katw sth makrynh k pagwmenh NY!!!!!!!!!!!

 4. Θοδωρής

  Ωραίο το ποστ σήμερα Φρέντο.Η πληρωμένη απάντηση του Αιγαλεά αλλά και η υπόσχεση της Σκόντα είναι όλα τα λεφτά.Για την ΠΑΟΚάρα δεν έχω να πω τίποτα.
  Καλή μου όρεξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *